Kuljetuspalvelut ja koneurakointi | Turku, Suomi, Pohjoismaat

Turkulainen Anlog Oy on monipuolinen kuljetuspalveluihin sekä koneurakointiin erikoistunut yritys, joka palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. Kuljetuspuolella toiminta-alueemme ulottuu Turusta koko Suomeen sekä Pohjoismaihin; koneurakoinnin saralla keskitymme Turun talousalueelle.

Yrityksemme toiminta perustuu asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun, monipuoliseen ja nykyaikaiseen kalustoon sekä vankkaan ammattitaitoon. Asiakaskuntaamme kuuluu useita kuljetusalan sekä infrarakentamisen suuryhtiöitä, mikä kertoo yrityksemme luotettavuudesta sekä palvelujemme korkeasta laadusta. Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan. 

Henkilökuntamme koostuu kuljetusalan ja koneurakoinnin kokeneista ammattilaisista, jotka tekevät parhaansa asiakasta ajatellen – olipa kyse kappaletavaran kuljettamisesta tai kunnallistekniikan koneurakoinnista.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Palvelemme niin pienyrityksiä kuin suuria yhtiöitä kaikenlaisissa kuljetukseen ja koneurakointiin liittyvissä tarpeissa.

Ota yhteyttä