Kuljetuspalvelut ja koneurakointi

Kappaletavarakuljetuksista infrarakentamiseen | Turku, Suomi, Pohjoismaat

Anlog Oy:n toiminta jakautuu kuljetuspalveluihin ja koneurakointiin. Halutessaan asiakas voi kuitenkin hyödyntää molempia palveluita, minkä ansiosta esimerkiksi maa-aineksen kuljetus ja maanmuokkaus voidaan hankkia sujuvasti samasta paikasta. 


Koneurakointi

Koneurakointipalvelumme kattaa koko Turun talousalueen. Olemme keskittyneet infrarakentamiseen ja kunnallistekniikkaan, mutta tarvittaessa tarjoamme myös muita maanrakennuspalveluja suoraan tai aliurakointina. Teemme koneurakointia esimerkiksi liikenneväylien, vesihuollon, tietoliikenneyhteyksien, teollisuuden, vesi- ja sähköjohtoverkostojen rakentamiseen liittyvissä hankkeissa ja huolehdimme omalta osaltamme sovitun aikataulun noudattamisesta sekä laadukkaasta työjäljestä.


Kuljetuspalvelut

Tarjoamme kuljetuspalveluja koko Suomen alueella sekä Pohjoismaissa, pääasiassa Ruotsissa. Räätälöimme kuljetuspalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja huolehdimme niin kappaletavaran kuin muiden lastien turvallisesta kuljettamisesta aikataulussa perille. Solmimme asiakkaidemme kanssa pitkiä sopimuksia, jolloin asiakas voi aina luottaa korkealaatuisiin ja kustannustehokkaisiin kuljetuspalveluihimme.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin pyrimme löytämään niihin sopivimmat ratkaisut!

Ota yhteyttä